Poliisi tutkii erikoista rikosta: Valkeakoskelaisyrityksestä varastettiin kertakäyttöisiä kumihansikkaita useiden kymmenien tuhansien eurojen edestä - Rikos - Aamulehti

Uusi epäilty Valkeakosken erikoisessa rikossarjassa: Yrityksestä varastettiin kumihansikkaita useiden kymmenien tuhansien eurojen edestä

3.2.2020 11:21 | Päivitetty 6.2.2020 15:55

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisi jatkaa erikoisen rikossarjan tutkimuksia Valkeakoskella.

Varkauden kohteeksi joutuneesta sairaalatarvikkeita ja laboratoriotuotteita myyvästä Walki Medicalista on pitkällä aikavälillä varastettu kertakäyttöisiä kumihanskoja useiden kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Hanskoja on viety useita kuormalavallisia.

Tutkinnanjohtaja Antti Uusipaikka kertoo, että varkauksiin liittyen yksi henkilö on yhä vangittuna ja kolme epäiltynä. Vielä alkuviikosta poliisilla oli vangittuna yksi ja kiinniotettuna kaksi henkilöä.

Uusipaikka kertoo, että varkauksien sarja tuli poliisin tietoon joulun aikaan, kun asia oli huomattu yrityksen sisällä.

– Tutkimme asiaa törkeänä varkautena sekä törkeänä kätkemisrikoksena.

Uusipaikka kertoo, että tapauksen tutkinta jatkuu edelleen epäiltyjen kuulemisella sekä etsintöjen tekemisellä.

Iso osa varastetuista hansikkaista on saatu jo takaisin. Uusipaikka kertoo, että takaisin saadut hansikkaat ovat olleet kätkettynä Kangasalla ja Hämeenlinnassa. Osa kumihanskoista on ehditty myymään eteenpäin yrityksille sekä yksityishenkilöille.

Uusipaikan mukaan tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että rikoksessa olisi ollut mukana yrityksessä työskenteleviä. Osa epäillyistä on poliisille entuudestaan tuttuja.

Päivitys: Tietoja päivitetty uudella epäillyllä 6.2.2020 klo 15.55.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut