Raa’at murhat piinasivat Tamperetta, ja jouluaattona poliisi tajusi, että kaupungissa on sarjamurhaaja – Kun totuus paljastui, se avasi näkymän ainutlaatuisen synkkään ihmismieleen

Maan parhaat rikostutkijat olivat ymmällään lähes seitsemän kuukautta. Totuuden paljastuminenkaan ei antanut vastausta kaikkiin kysymyksiin. Voiko ihminen olla huolehtiva ja lämmin perheenisä mutta murhata hankkiakseen joululahjoja pukinkonttiin? Aamulehti tutustui laajaan tutkinta-aineistoon murhasarjasta, joka on ainutlaatuinen Suomen rikoshistoriassa.

Henkirikoksen uhri kuvattiin rikospaikalla, mutta kuvasta tuli liian epäselvä. Myöhemmin vainajan asento piirrettiin lattiaan liidulla.

| Päivitetty

Aamulehti

Rikospoliisiosaston radiopäivystäjän vastaanotin heräsi kuuden maissa illalla. Radioautopartio ilmoitti, että Hallituskadulta oli löytynyt ruumis.

Oli lauantai-ilta 25. heinäkuuta 1964. Radiopäivystäjän lisäksi osastossa oli kaksi etsivää hoitamassa juoksevia rikosjuttuja. Nyt oli selvää, että tarvittiin lisäväkeä. Ensitietojen mukaan kyseessä oli henkirikos.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut