Ylöjärven Kurun taposta on vangittu toinenkin epäilty - Rikos - Aamulehti

Ylöjärven Kurun taposta on vangittu toinenkin epäilty

Ylöjärven Kurussa sijaitsevasta asunnosta löytyi kuollut mies pääsiäisenä. Hänet epäillään surmatun jo kuukautta aiemmin. Tapauksesta epäiltynä on vangittu aiemmin jo uhrin puoliso.

Ylöjärven Kurussa tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen vangittiin viikko sitten viisikymppinen nainen taposta epäiltynä. Tänään perjantaina tapaukseen liittyen vangittiin myös alle 70-vuotias mies. Kuva on etäyhteydellä pidetystä naisen vangitsemisoikeudenkäynnistä 17. huhtikuuta. Naisen vierellä rikoskomisario Pasi Nieminen.

24.4.2020 11:24 | Päivitetty 24.4.2020 11:32

Aamulehti

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi tänään perjantaina toisenkin henkilön liittyen Ylöjärven Kurussa pääsiäisenä paljastuneeseen henkirikokseen.

Vangittu on vuonna 1953 syntynyt pirkanmaalainen mies, ja hänet vangittiin epäiltynä taposta.

Mies vangittiin syytä epäillä -perustein, mikä on lievempi kuin todennäköisin syin-vangitsemisperuste.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pasi Nieminen sanoo tapauksen tutkinnan olevan niin kesken ja siihen liittyvän vielä niin paljon epäselviä asioita, ettei hän voi tutkinnallisista syistä kertoa siitä vielä enempää.

Nainen vangittiin jo aiemmin

Ylöjärven Kurussa pääsiäisenä paljastuneesta henkirikoksesta vangittiin yksi henkilö jo viikko sitten, 17. huhtikuuta. Hän on vuonna 1971 syntynyt nainen, ja uhrin puoliso ja asuinkumppani. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Itse surmatyön epäillään tapahtuneen jo 13.–14. maaliskuuta, mutta se paljastui vasta kuukautta myöhemmin pääsiäisenä, 13. huhtikuuta, kun ulkopuolinen henkilö alkoi kummastella, kun ei saanut uhriin yhteyttä. Asunnosta löytyi kuolleena vuonna 1956 syntynyt mies.

Poliisi otti teosta epäiltynä uhrin puolison kiinni Nokialta seuraavana päivänä, 14. huhtikuuta.

Uhri oli surmattu teräaseella.

Rikoskomisario Nieminen ei kommentoi muun muassa sitä, onko nainen tunnustanut teon vai ei.

Tapauksen syytteen nostopäivämäärä on kesäkuun alussa, joten esitutkinta pitää saada valmiiksi toukokuun aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos