Jankan Wanhan grillin törkeästä ryöstöstä vangittu on poliisin vanha tuttu - Rikos - Aamulehti

Jankan Wanhan grillin törkeästä ryöstöstä vangittu on poliisin vanha tuttu – poliisi vaitonainen motiivista: ”Poliisilla on tiedossa nämä seikat”

Poliisi ei ota tässä vaiheessa kantaa teon motiiviin.

Jankan Wanhan grillin työntekijä loukkaantui hengenvaarallisesti.­

4.11.2019 9:34

Aamulehti

Jankan Wanhan grillin ryöstöstä viime viikolla vangitun miehen kuulustelut jatkuvat maanantaina. Tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen Sisä-Suomen poliisista kertoo, että asiassa on kuultu useita henkilöitä. Nieminen kuvailee, että vangittu pirkanmaalainen mies, jota epäillään törkeästä ryöstöstä, on poliisin vanha tuttu.

Jankan Wanha grilli ryöstettiin perjantaina 25. lokakuuta kello 22.40. Grillillä oli tuolloin kaksi työntekijää. Toista työntekijöistä puukotettiin hengenvaarallisesti ryöstön yhteydessä. Hän on päässyt pois sairaalahoidosta.

Poliisi ei ota kantaa rikoksen motiiviin.

– En ota siihen mitään kantaa. Poliisilla on tiedossa nämä seikat, mutta niitä ei niitä ei julkisuudessa puida sen enempää, Nieminen sanoo.

Poliisi kertoi aiemmin, että ryöstöstä epäillyn miehen epäillään myös yrittäneen polttaa grillin 21. lokakuuta. Ohi ajanut poliisipartio sammutti tuolloin grillin terassille tuodun, palavaa nestettä sisältävän astian.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat