Mänttä-Vilppulan tapon syytteet luettiin käräjäoikeudessa - Rikos - Aamulehti

Mänttä-Vilppulan henkirikosoikeudenkäynnissä syytettynä kolme naista ja kaksi miestä: Kostea yö päättyi aamulla yhden kuolemaan

Pääsyytetylle haetaan rangaistusta taposta ja vaihtoehtoisesti törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Alkoholinhuuruisella tapahtumapaikalla omakotitalossa olleet kaksi naista löivät syytteen mukaan uhria pesäpallomailalla.

Mänttä-Vilppulan henkirikosta käsitellään torstaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Teosta on syytettynä kaksi miestä ja kolme naista. Syyttäjä hakee pääsyytetylle ensisijaisesti tuomiota taposta, toissijaisesti törkeästä pahoinpitelystä tai törkeästä kuolemantuottamuksesta.

7.5.2020 8:58 | Päivitetty 7.5.2020 15:40

Aamulehti

Mänttä-Vilppulassa helmikuussa tapahtuneen henkirikoksen käsittely alkoi Pirkanmaan käräjäoikeudessa torstaina aamulla. Syytettynä on viisi henkilöä: kolme naista ja kaksi miestä.

Syyttäjä Jari Kukko hakee pääsyytetylle ensisijaisesti tuomiota taposta, mutta on täydentänyt rangaistusvaatimustaan ja hakee toissijaisesti tälle tuomiota törkeästä pahoinpitelystä tai törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut