Tutkinnanjohtaja Tampereen keskustan poliisioperaatiosta: "Alkutilanne näyttää olleen tässä tapauksessa se dramaattisin osuus" - Rikos - Aamulehti

Tutkinnanjohtaja Tampereen keskustan poliisioperaatiosta: "Alkutilanne näyttää olleen tässä tapauksessa se dramaattisin osuus"

Tampereen keskustassa oli tiistaina aamupäivällä näyttävä poliisioperaatio, jossa kaksi miestä otettiin kiinni.

13.3.2019 13:48

Tampereen Rautatienkadulla tiistaina tapahtuneen tilanteen poliisitutkinta jatkuu kuulusteluilla. Aamulehti kertoi tiistaina tapahtuneesta poliisioperaatiosta, jossa raskaasti aseistautuneet poliisit ottivat kiinni kaksi henkilöä Tampereen keskustan asuinkerrostalosta.

Rikoskomisario, tapauksen tutkinnanjohtaja Arto Partanen kertoo, että kuulusteluja on jatkettu keskiviikkona. Hän sanoo, että henkilöiden välille on syntynyt jonkinlaista riitaa tiistaina, minkä seurauksena poliisi sai hälytyksen uhkaavasta häiriökäyttäytymisestä yksityisasunnossa.

–Alkutilanne näyttää olleen tässä tapauksessa se dramaattisin osuus. Eli poliisin toimenpiteet, joilla on varmistettu poliisin ja sivullisten turvallisuus tilanteessa, Partanen sanoo.

Partanen sanoo, että poliisin raskas aseistautuminen ja muu varustautuminen oli tyypillistä tilanteeseen nähden. Poliisi suhtautuu vakavasti epäilyksiin ampuma-aseista ja varustautuu sen mukaisesti.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeillä laiton uhkaus ja ampuma-aserikos.

Kaksi miestä on edelleen pidätettyinä tapaukseen liittyen. Partanen sanoo, että asian selvittäminen jatkuu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos