Tapon yritys Turun keskustassa – verinen mies löytyi puukotettuna penkiltä - Rikos - Aamulehti

Uutta tietoa yöllisestä poliisioperaatiosta: Verinen mies löytyi makaamasta penkiltä – poliisi epäilee, että mies yritettiin tappaa Turun keskustassa

Operaatio oli käynnissä Tuureporinkadun ja Kauppiaskadun risteyksessä.

25.2.2019 9:30 | Päivitetty 25.2.2019 9:55

Poliisi tutkii eilisiltaista puukotusta Turun keskustassa. Poliisi sai sunnuntaina noin kello 18.30 ilmoituksen, että 30-vuotiasta miestä on puukotettu Turun keskustassa Tuureporinkadulla.

Poliisi löysi uhrin makaamasta penkiltä kadun varrelta. Hän oli saanut vakavia vammoja teräaseesta ja vuotanut verta penkille ja maahan.

Mies vietiin sairaalaan. Lääkärin mukaan hän jää henkiin. Poliisi tiedotti asiasta ensimmäisen kerran vasta maanantaiaamuna.

Rikospaikalla tehtiin teknistä tutkintaa myöhään yöhän. Penkki ja roskis sen vieressä oli eristetty, samoin rappukäytävä lähellä penkkiä.

Poliisi otti myös kiinni yhden henkilön teosta epäiltynä. Hänet vapautettiin myöhemmin yön aikana, kun poliisi oli puhuttanut häntä.

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys.

Poliisi pyytää, että sille ilmoitetaan mistä tahansa epäilyttävästä havainniosta Tuureporinkadun alueella. Vihjeet voi lähettää osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos