Tuttavallinen nainen tuli asuntoon ja kyseli kuulumisia – asukkaalta katsoi rahaa ja pankkikortti Viljakkalassa - Rikos - Aamulehti

Tuttavallinen kolmekymppinen nainen tuli asuntoon ja kyseli kuulumisia – asukkaalta katosi rahaa ja pankkikortti Viljakkalassa

28.1.2019 16:07 | Päivitetty 28.1.2019 16:21

Sisä-Suomen poliisi selvittää Ylöjärven Viljakkalassa viime perjantaina sattunutta tapausta, jossa vanhukselta katosi rahaa ja pankkikortti.

Viime perjantaina iltapäivällä oli nuori nainen tullut vanhemman naisen rivitaloasuntoon sisälle lukitsemattomasta ovesta. Nainen oli ollut tuttavallinen, esitellyt itsensä ja kysellyt kuulumisia. Hän esiintyi hoitoalan ihmisenä ja kulki asunnon haltijan perässä keittiöön. Nainen viipyi asunnossa noin 15 minuuttia.

Tapahtuman jälkeen selvisi, että asunnon makuuhuoneessa olleesta asunnon haltijan lompakosta oli anastettu rahaa ja pankkikortti. Poliisin mukaan on todennäköistä, että asuntoon oli tullut kaksi henkilöä. Toinen kiinnitti asunnon haltijan huomion itseensä, jolloin toinen oli käynyt anastamassa esineet makuuhuoneesta.

Tekijän tuntomerkkeinä on noin 30-vuotias nainen, tummat lyhyehköt hiukset, tumma vaatetus ja hän puhui sujuvaa suomea.

Tapahtumaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa ilmoittaa sähköpostiin: vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: