Nainen alkoi seksin jälkeen syyttää miestä raiskauksesta - Rikos - Aamulehti

Nuori mies tapasi baarissa naisen ja vei tämän kotiinsa harrastamaan seksiä – Kun mies pyysi naista lähtemään, alkoi painajainen, joka oli tuhota miehen maineen

Kuvituskuva.

14.1.2019 19:17 | Päivitetty 28.1.2019 9:33

24-vuotias mies ja 22-vuotias nainen tutustuivat pienen pirkanmaalaispaikkakunnan paikallisessa pubissa eräänä arkipäivänä elokuussa 2017.

Mies ja nainen lähtivät baarista yhdessä syömään. Pian he päätyivät miehen asunnolle ja harrastivat siellä seksiä. Seksin jälkeen mies pyysi naista keräämään kamppeensa ja poistumaan.

Tilanteessa syntyi riita. Poliisi on salannut asian esitutkintapöytäkirjasta katkelman tekstiä, joten tarkkoja yksityiskohtia ei ole saatavilla.

Palasi pubiin hysteerisenä

Nainen lähti takaisin pubiin. Pubissa hän käyttäytyi silminnäkijöiden mukaan hysteerisesti ja kertoi paikalla olleelle miehelle, että hänet on raiskattu. Mies neuvoi naista menemään terveyskeskukseen ja saattoi hänet sinne.

Nainen ei osannut kertoa tarkkaa tapahtumapaikkaa tai -aikaa, mutta hän osasi antaa tuntomerkit miehestä. Nainen oli vahvasti päihtynyt.

Vuorossa ollut baarimikko osasi nimetä miehen, jonka kanssa nainen oli istunut, joten poliisi tavoitti miehen ja kirjasi hänet raiskauksesta epäillyksi.

Mies kertoi, että he olivat harrastaneet yhteisymmärryksessä seksiä noin tunnin. Miehen mukaan nainen ei missään vaiheessa pyytänyt lopettamaan eikä mitään raiskausta tapahtunut. Miehelle raiskausväite tuli täytenä yllätyksenä.

Nainen perui puheensa

Myöhemmin nainen kuitenkin lähetti miehelle tekstiviestin, jossa hän ilmoitti peruvansa rikosilmoituksen.

Mies antoi ensin asian olla eikä halunnut tehdä rikosilmoitusta väärästä ilmoituksesta. Pian hän kuitenkin huomasi, että pikkupaikkakunnalla alkoi levitä huhuja hänestä.

Hän alkoi pelätä paitsi musiikkiuransa ja maineensa myös turvallisuutensa puolesta. Mies koki, että hänen on tehtävä rikosilmoitus, koska naisen teko aiheutti hänelle vahinkoa.

Nyt oli naisen vuoro yllättyä rikosilmoituksesta, sillä hän oli kuvitellut asian jäävän siihen, että hän peruu rikosilmoituksen.

Kuulustelussa hän kertoi tehneensä ilmoituksen humalatilansa takia ja "sivullisten ohjauksesta" ja suoranaisesta "painostuksesta". Mietittyään asiaa hän oli todennut, että mies ei ollut raiskannut häntä.

Asiaa käsiteltiin marraskuussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Nainen tuomittiin väärästä ilmiannosta ja kunnianloukkauksesta 80 päiväsakkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut