Murto Nokian Sähkötaloon: Lasi rikottiin kirveellä, saaliiksi saatiin kristallikruunu – tekijä joutui käyttämään tuolia ja jätti jälkeensä sirpaleita - Rikos - Aamulehti

Murto Nokian Sähkötaloon: Lasi rikottiin kirveellä, saaliiksi saatiin kristallikruunu – tekijä joutui käyttämään tuolia ja jätti jälkeensä sirpaleita

Nokian Sähkötaloon murtauduttiin tiistai-iltana.

7.11.2018 13:19 | Päivitetty 7.11.2018 13:38

Nokian Sähkötalo oli hädin tuskin sulkenut ovensa, kun liikkeeseen jo murtauduttiin tiistai-iltana. Poliisin mukaan murto tehtiin kello 17.30–19.30 välisenä aikana.

–Sisään on menty julkisivun eli vilkasliikenteisen Viholankadun puolelta, hyvin näkyvältä ja hyvin valaistulta paikalta, yrittäjä Olli Sorva hämmästelee.

Liikkeen hälytyslaiteen rämähtäminen soimaan lienee keskeyttänyt ryöstöretken, sillä saaliikseen voro tai vorot eivät saaneet Sorvan mukaan juuri mitään.

–Muutaman satasen arvoisen kristallikruunun ja muutaman taskulampun. Murtovälineenä käytetty iso halkokirves löytyi kassan vierestä lattialta, Sorva sanoo.

Kristallikruunu ei ollut kytkettynä sähköverkkoon, mutta roikkui kattokoukussa noin kolmen metrin korkeudessa.

–Sen vuoksi murtautuja on joutunut käyttämään tuolia apuna. Muutenkaan varas ei ole saanut kruunua ihan ehjänä mukaansa, sillä lattialta löytyi kristallinpalasia.

Murtovälineenä käytetty iso halkokirves löytyi kassan vierestä lattialta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos