Liikuntarajoitteisen naisen murhasta epäillyistä toinen on 15-vuotias tyttö – poliisi: ”Tekotapa brutaali” - Rikos - Aamulehti

Liikuntarajoitteisen naisen murhasta epäillyistä toinen on 15-vuotias tyttö – poliisi: ”Tekotapa brutaali”

Poliisi epäilee salolaisnaisen murhassa käytetyn jonkinlaista astaloa.

5.11.2018 16:22

Epäillyt vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa sunnuntaina todennäköisin syin epäiltynä marraskuun ensimmäisenä päivänä tapahtuneesta murhasta.

Kaksikon epäillään surmanneen noin 30-vuotiaan liikuntarajoitteisen naisen varhain viime viikon torstaina Salossa. Poliisi löysi naisen kuolleena Salon Ollikkalassa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta. Poliisin oli hälyttänyt paikalle naapuri, joka kuuli asunnosta kovaa meteliä.

Poliisi kertoi sunnuntaina tutkivansa tekoa murhan nimikkeellä rikoksen raa'an tekotavan ja uhrin puolustuskyvyttömän aseman vuoksi.

Tutkinnanjohtaja komisario Joni Saarimäki kertoi Iltalehdelle maanantaina, että poliisi epäilee teossa käytetyn jonkinlaista astaloa.

–Tekotapaa olen kuvannut sanalla brutaali, Saarimäki toteaa.

Tämän tarkemmin poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa kerro surman tekotavasta tai siihen käytetystä välineestä.

MTV: Miehellä rikostaustaa

Saarimäen mukaan poliisi tutkii vakavaa henkirikosta nyt ”täydellä höyryllä”. Epäiltyjä on kuultu useaan otteeseen, mutta heidän kytköksestä uhriin tai surman motiivista poliisi vaikenee vielä. Poliisi ei myöskään vahvista, ovatko vangitut paikkakuntalaisia.

Alaikäisen epäillyn iästä ensimmäisenä kertoneen MTV:n tietojen mukaan 23-vuotiaalla miehellä on rikostaustaa. Hän on esimerkiksi syyllistynyt näpistyksiin, sekä kaveriporukan jäsenenä laittomaan uhkaukseen, joka tehtiin tutulle henkilölle viidakkoveitsen kanssa.

Murhasta on ollut kiinniotettuna useita henkilöitä, mutta vangittujen lisäksi muita ei enää epäillä.

Epäiltyjen vangitsemisesta on päätettävä uudelleen viimeistään kahden viikon kuluttua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos