Näin kokaiiniliiga salakuljetti huumeita Suomeen. - Rikos - Aamulehti

Kokaiiniliigan taustoista paljastuu rakkautta, pelkoa ja rahanhimoa: Huumeriippuvainen tamperelaismies uhkailtiin hankkimaan kokaiinilasteja Suomeen ja pahoinpideltiin, kun hän yritti kieltäytyä

Tamperelaismiehen äiti toimitti rikolliselle huumerahaa, koska poika käski eikä stressaantunut äiti jaksanut vastustella. Huumekuriirina toiminut pienten lasten äiti taas salakuljetti kokaiinia elimistössään, koska poti rahapulaa ja toivoi, että hänen lapsillaan olisivat asiat paremmin. Tampereelle kokaiiniaallon aiheuttaneista tapahtumista kirjoitettu juttu on laadittu poliisin esitutkintamateriaalin ja syytteiden pohjalta. Oikeus antaa rikosepäilyistä tuomiot heinäkuussa.

Nielijä eli huumeiden salakuljetuksesta epäilty surinamelainen dj näkyy valvontakamerassa, kun hän kävelee Helsinki-Vantaan lentokentällä muiden matkustajien keskellä syyskuussa 2018. Syyttäjät hakevat miehelle 10 vuoden vankeustuomiota törkeistä huumausainerikoksista.

28.6.2019 7:00 | Päivitetty 28.6.2019 20:14

Aamulehti

Kolmekymppinen, kreikkalaistaustainen tamperelaismies oli kokaiinin ongelmakäyttäjä, oli ollut jo pitkään. Pahimpina aikoina hänellä kului kolme grammaa kokaiinia ja pullo viinaa päivässä.

Työnteko kärsi, vaimo ja perhe-elämä kärsivät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut