Paraatipaikalle Tampereen ydinkeskustaan avataan uusi ravintola

Milo’s Mediterranean aukeaa Palanderin talossa 15. toukokuuta.

Palanderin talo kuvattuna helmikuussa 2023.

Aamulehti

Onni ja Leo -ravintoloista tutut yrittäjät Annika Heikkinen ja Hysein Perkz avaavat uuden ravintolan Palanderin taloon Tampereen Keskustorille. Ravintolan nimi on Milo’s Mediterranean. Se aukeaa 15. toukokuuta.

Kyseessä on välimerellinen lounaskahvila, jonka tarjontaan kuuluvat myös iltabuffet ja viikonloppuisin brunssi. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja kesäisin terassi.

Myös Onni ja Leo -ravintolat ovat tuttuja Välimeren ruokakulttuuria edustavasta annistaan. Ensimmäinen Onni ja Leo aukesi Rautatienkadulla vuonna 2019. Viime vuonna yrittäjät perustivat toisen toimipaikan Aleksanterinkadulle.

Lue lisää: Onnin ja Leon yrittäjäpari perusti Tampereelle toisen ruokaravintolan

Onnit ja Leot jatkavat toimintaansa entiseen tapaan. Annika Heikkinen kertoo, että Milo’s Mediterranean tulee keskittymään enemmän läntisen Välimeren – kuten Italian, Espanjan ja Ranskan – keittiöön. Onnin ja Leon ruokalistassa on turkkilainen vivahde.

Uuden ravintolan takana oli ajatus, että välimerellistä ruokaa voisi olla tarjolla Tampereella vielä enemmänkin. Heikkinen kertoo kuulleensa, että jotakin Onnin ja Leon tyylistä lounasvaihtoehtoa on kaivattu myös keskustan länsipuolelle.

Liiketilaa Palanderin talosta yrittäjille tarjottiin samoihin aikoihin, kun ideaa kypsyteltiin. Liiketila on Keskustorin puoleisella seinällä Poke-ravintolan vieressä. Tilassa toimi aiemmin laihdutusvalmennusyritys.

Heikkinen kertoo, ettei tilaa ole tarvinnut remontoida kuin vähän. Asiakaspaikkoja Milo’s Mediterraneaniin tulee 50. Palanderin taloa Heikkinen kuvailee kauniiksi ja historialliseksi miljööksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut