Tampereen Hämeenkadulle avautuu syksyllä ulkomaisten jättiketjujen yhteinen ravintola

Hämeenkadun Burger King muuttaa suurempiin tiloihin ja avaa uuden ravintolakokonaisuuden Taco Bellin kanssa.

Kolme pikaruokaketjua avaa yhteisen ravintolakokonaisuuden Tampereen keskustaan. Kuvassa Burger Kingin ravintola Pirkkalan Veska-kauppakeskuksessa.

Aamulehti

Hampurilaisketju Burger King ja pikaruokaketju Taco Bell avaavat Tampereen Hämeenkadulle uuden ravintolakokonaisuuden loppuvuodesta. Nykyinen Burger Kingin ravintola siirtyy suurempiin tiloihin, ja samaan tilaan avautuu Tampereen toinen ja Suomen seitsemästoista Taco Bell -ravintola.

Tiedotteen mukaan uuden liiketilan tarkoituksena on palvella kasvavaa asiakaskuntaa. Ravintolakokonaisuus palvelee asiakkaita myös yöaikaan.

Yhteiseen liiketilaan tulee lisäksi kolmas ravintola, japanilaista grilliruokaa tarjoava Itsuyaki. Kolmen ravintolan kokonaisuus aukeaa katutasoon osoitteeseen Hämeenkatu 6.

Liiketilassa on 350 asiakaspaikkaa ravintoloiden yhteisessä käytössä. Tilaratkaisun tarkoituksena on tehdä asioinnista vaivatonta eri ravintoloiden välillä.

”Uskon, että tällainen ravintolakokonaisuus toimii erinomaisesti vilkkaalla liikepaikalla ja elävöittää hienosti kävelykatua”, kertoo Tampereen OP:n liiketoimintajohtaja Kari Lepistö tiedotteessa. Kiinteistö on Tampereen OP:n omistuksessa.

Uusi ravintolakokonaisuus avaa ovensa arviolta lokakuussa 2023. Samassa kiinteistössä toimintaansa jatkavat muun muassa kauppakeskus Stockmann ja kahvilaketju Robert’s Coffee.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut