Uusi Tampereelle avattava ravintola tarjoaa käsityötä vaativaa taikinaherkkua, joka kypsennetään höyryssä

Porista Tampereelle muuttanut Wen Juan Zhang lupaa, että annoksia tehdään myös kasvissyöjille ja gluteenittomina.

Studio avataan näillä näkymin maaliskuun lopussa tai aivan huhtikuun alussa. Sisustus on vielä kesken.

| Päivitetty

Aamulehti

Porista äskettäin Tampereelle muuttaneet Wen Juan Zhang ja Xue Biao perustavat Aleksanterinkadulle Dumplings Studion. Huhtikuun alussa aukeavassa ravintolassa tarjotaan nimensä mukaisesti dumplingseja ja riisiä.

Dumpling on eräänlainen käsintehty myky tai taikinanyytti, jossa voi olla monenlaisia eri täytteitä, kuten possua, kanaa tai katkarapuja. Erityisesti Aasiassa suositut nyytit kypsennetään yleensä höyryttämällä. ”Luvassa on perusversioiden lisäksi sekä kasvisvaihtoehtoja, että myös gluteenittomia annoksia”, kertoo Zhang.

”Annosten hinta tulee olemaan noin 11.90–12.90 euroa”, arvioi Zhang. Hän aikoo itse toimia tarjoilijana paikassa, jonne on jo palkattu myös kokki.

Wen Juan Zhang on lähtöisin Kiinan Shanghaista. Hän muutti Suomeen kaksi vuotta sitten. Dumpling Studio on hänen ensimmäinen ravintolansa. Zhang opiskelee myös Porin Satakunnan ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaksi.

Täsmennys 23.3.2023 kello 12.46 muutettu sanapari gluteenittomia dumplingseja gluteenittomiksi annoksiksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut