Karikkoisen alkutaipaleen jälkeen Tampereen ydinkeskustaan avattu ravintola on tervetullut lisä kaupungin tarjontaan – Yksi asia ruokalistalla sai kokeneen ravintolakriitikon pöyristymään
Ravintola-arvio: Tampereen Kauppakadulle avattu Mint tarjoaa herkullisia riistaruokia, mutta myy kasvisruokailijalle pelkkää ei-oota.
Tarjoilija Julia Santanen antaa tyylinäytteen, miten Mintin mainiot drinkit ja cocktailit valmistuvat. Kuva: Jukka Ritola / Aamulehti
Vesa Laitinen
23.2. 19:15
Aamulehti
Mikä: Tampereen Kauppakadulle syntyi vipinää ja elämää, kun vuonna 1910 rakennetun Kansallis-Osake-Pankin talon vanhaan pankkisaliin avautui marraskuussa uusi kahvila ja ruokaravintola Mint. Ravintolan taustalla on Reima Wiskarin Tamresta-yhtiö. Sama ravintoloitsija pyörittää Suomalaisen klubin uutta Lilia-ravintolaa. Mintin uutena keittiömestarina on alkuvuodesta aloittanut omasta Tom&Crill-ravintolastaan tuttu Tomi Koskenniska.