Tampereen Koskikeskukseen tulossa kuusi uutta ravintolaa, joista viisi uusia tulokkaita kaupunkiin – Näin kommentoi keskuspäällikkö

Sorinportin sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevien liiketilojen muuntaminen ravintolatiloiksi on käynnistynyt. Luvassa on kuusi uutta ravintolaa, jotka tuovat Tampereelle muun muassa kanansiipiä, ramenia ja makuja Berliinistä. Rakenteilla on lisäksi lasiseinäinen ravintolatila.

Kauppakeskus Koskikeskuksessa Tampereen keskustassa on käynnissä remontti. Tältä kauppakeskuksessa näytti perjantaina.

13.1. 10:53 | Päivitetty 13.1. 17:45

Aamulehti

Tampereen Koskikeskukseen on tulossa kuusi uutta ravintolaa, joista viittä ei ole aiemmin nähty Tampereella. Uudet ravintolat tuovat Tampereelle muun muassa kanansiipiä ja makuja Berliinistä, Citycon kertoo tiedotteessaan.

Sorinportin sisäänkäynnin uuteen ravintolakeskittymään tulevia ravintoloita ovat Elias Döner Kebab, Friends & Brgrs, Momotoko sekä Pretty Boy Wingery. Samalle alueelle avataan myös viides ravintola, joka paljastetaan myöhemmin keväällä. Cityconin tiedotteen mukaan myös kyseinen ravintola on uusi tulokas Tampereen alueella. Lisäksi Koskikeskuksen pohjakerrokseen Otavalan tunneliin avataan huhtikuussa korttelikeittiö Huuva.

Koskikeskuksen keskuspäällikkö Reeta Thure kertoo olevansa iloinen siitä, että muutaman vaikean koronavuoden jälkeen Koskikeskusta on päästy uudistamaan. ”Koskikeskus täyttää keväällä 35 vuotta ja on ihana tuoda uusia ravintoloita synttärivuotena keskukseen ja koko kaupunkiin.”

Thure kertoo, että kauppakeskukseen haluttiin mukaan uusia ravintoloita mahdollisimman monipuolisesti. Myös asiakkaiden toiveita on kuultu sen suhteen, minkälaista ruokaa he haluaisivat syödä.

Sorinporttiin tuleva Pretty Boy Wingery on erikoistunut kanansiipiin ja kansainvälisiin makuihin, Momotoko tarjoaa ramenia ja Elias Döner Kebab puolestaan tuo makuja Berliinistä. Friends & Brgrs on Tampereelle jo entuudestaan tuttu ravintola, joka tunnetaan itse tehdyistä hampurilaisistaan.

Otavalan tunneliin sijoittuvaa Huuvaa kuvataan uudenlaiseksi korttelikeittiöksi, josta voi tilata usean suositun ravintolan annoksia saman katon alta. Näiden ravintoloiden nimet julkaistaan myöhemmin kevään aikana.

Koskikeskuksen uusi ravintolakeskittymä on tarkoitus avata toukokuussa ennen jääkiekon MM-kilpailuja.

Lasiseinäinen ravintolatila

Thure kertoo, että ravintoloiden rakentamisen yhteydessä Koskikeskuksen julkisivua avataan ja uusi lasiseinäinen ravintolatila yhdistää Koskikeskuksen osaksi kaupunkikuvaa.

Tämä tarkoittaa, että Hatanpään valtatieltä avautuu suora näkymä Koskikeskuksen ravintolatarjoilualueelle.

”Kaupunki on toivonut, että avaisimme julkisivua enemmän. Rakennustyöt ovat jo käynnissä. Näkymä avautuu kahden ravintolan, Momotokon ja Pretty Boy Wingeryn, yhteiselle jaetulle tarjoilualueelle”, Thure sanoo.

Oikaisu 13.1.2023 kello 17.45: Uudelle ravintolatarjoilualueelle ei avaudu näkymää Hatanpään kadulta vaan Hatanpään valtatieltä.

Oikaisu 13.1.2023 kello 14.44: Koskikeskuksen keskuspäällikön nimi on Reeta Thure, ei Reetta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut