Yhteen Tampereen upeimmista rakennuksista etsitään kahvilayrittäjää – Ehdot historiallisessa ympäristössä toimimiselle ovat tiukat

Näsilinnaan etsitään toimijaa pyörittämään kahvila- ja ravintolatoimintaa.

Näsilinnaan etsitään kahvilayrittäjää tietyin ehdoin. Tampereen kaupunki on linjannut, että ravitsemusliiketoiminnan tulee olla rakennuksen arvoon ja ilmeeseen sopivaa.

23.12.2022 8:16

Aamulehti

Tampereen kaupunki etsii Näsilinnaan toimijaa pyörittämään museo Milavidan kahvila- ja ravintolatoimintaa. Kaupunki vuokraa yrittäjälle kolme salia, keittiön sekä museokaupan tilan. Kesällä käytössä ovat myös terassit.

Kaupunki toivoo vuokralaiseksi toimijaa, joka sitoutuisi toimintaan pitkäaikaisesti.

Ehtoja on myös muita. Tampereen kaupunki kertoo tiedotteessaan, että ravitsemusliiketoiminnan tulee olla rakennuksen arvoon ja ilmeeseen sopivaa.

Kaupunki on myös linjannut, että tilan on tarkoitus toimia pääosin kahvilana, mutta myös osittain tilausravintolana. Iso keittiö mahdollistaa myös catering-toiminnan.

Vuokraneuvotteluiden yhteydessä hakijan on esitettävä liiketoiminta- ja sisustussuunnitelmat. Yrittäjän ja Museo Milavidan välisestä yhteistyöstä solmitaan erillinen sopimus.

Mikä?

Museo Milavida

Museokohde sijaitsee Näsinpuistossa osoitteessa Milavidanrinne 8.

Päänäyttely perehdyttää kävijän Tampereen kosmopoliittien, Nottbeckien elämään.

Esillä on aina myös vaihtuva muotia ja muotoilua esittelevä teemanäyttely, joka tällä hetkellä on Vivienne Westwood -muotia yksityiskokoelmasta.

Milavidassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia kuten Museoiden yö toukokuussa ja Tapahtumien yö elokuussa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut