Tv:stäkin tuttu kanaravintola avaa Tampereen paraatipaikalle 300-neliöisen ravintolan

Los Pollos siirtyy Aleksanterinkatu 20:een ja laajentaa samalla konseptiaan.

Los Pollosin yrittäjät Jenni Kilponen ja Toni Leskinen ovat löytäneet ravintolalleen uudet ja laajemmat tilat.

17.11. 19:00

Aamulehti

Kanaravintolana tunnettu tamperelainen Los Pollos muuttaa uusiin tiloihin ja uusii samalla konseptiaan.

Toni Leskisen ja Jenni Kilposen isännöimä ja emännöimä Los Pollos siirtyy Koskikeskuksen kellarikäytävältä Aleksanterinkatu 20:een valmistuvaan uudisrakennukseen paikalle, jossa aiemmin sijaitsi ravintola Kumma.

Uudessa ravintolassa on tilaa 300 neliömetriä. Katutasoon tulee ravintolasali, baari ja terassi. Yläkerrassa on keittiön lisäksi noin sata asiakaspaikkaa.

Konsepti laajenee siten, että grillatun kanan lisäksi tarjolla on puuhiiliuunilla valmistettuja liha- ja kasvisruokia. Espanjan lisäksi inspiraatiota antaa italialainen ja aasialainen keittiö.

”Tavoitteena on avata uusissa tiloissa maaliskuun alkupuolella”, kertovat Los Pollosin yrittäjät.

Ravintolan sisustuksen ja ilmeen suunnittelee sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenaho.

Los Pollos on toiminut nykyisellä paikallaan Koskikeskuksessa seitsemän vuoden ajan. Ennen yrittäjäuraansa Toni Leskinen on työskennellyt muun muassa ravintola Saludin keittiömestarina.

Los Pollos tuli syksyllä 2021 tunnetuksi myös valtakunnallisesti Hans Välimäen Kuppilat kuntoon -ohjelman kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut