Suositun tamperelaisen putiikkihotellin ravintola toi lautaselle loistavat syyskauden herkut – sitten tuli yksi moka: lue Aamulehden ravintolakriitikon arvio tästä

Ravintola-arvio: Lillan Boutique -hotellin ravintola vaihtoi konseptia ja keittiömestaria. Syksyn menu on hyvin kiinni sesongissa, mutta keittiön virhe pudottaa ravintolalta yhden tähden.

Lillanin syysmenussa yhtenä pääruokana on tarjolla yön yli kypsytettyä peuran välikyljystä.

3.11. 19:23

Aamulehti

Mikä: Tampereen Viinikassa kirkon kupeessa sijaitsevan Lillan Boutique -hotellin ravintola Lillan Kök on uudistunut. Keittiömestari Matias Rättö lähti Helsinkiin ja tilalle tuli kuopiolaisessa ravintolaelämässä vaikuttanut Susanna Viitala. Samalla ravintolan aukioloajat laajenivat ja viiden ruokalajin fine dining -elämyksestä siirryttiin pari napsausta maanläheisempään suuntaan kunnianhimosta tinkimättä. Hotellin omistaja Paula Pohjolakin on siirtynyt toiminnassa taka-alalle, ja arkea pyörittävät uudet tekijät Lasse Haavan ja Mirella Viitalan johdolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut