Gluteenittomien lounaiden tarjonta kasvaa Tampereella – uuteen leipomoon aamupalan lisäksi tarjolle myös lounas

Entisen kahvila Nostalgian tiloissa Tampereen Finlaysonilla toimiva Mansen gluteeniton laajentaa tarjontaansa lounasaikaan.

Ensimmäisen lounasviikon tiistaina tarjolla oli esimerkiksi valkoviinikanaa, perunagratiinia, savulohirisottoa ja erilaisia uunikasviksia sekä leipää ja mehua.

13.9. 16:12

Aamulehti

Gluteenitonta ruokaa syöville asiakkaille on Tampereen keskustassa taas yhden lounaspaikan verran lisätarjontaa, kun Finlaysonin liikekiinteistössä viime keväästä saakka toiminut Mansen gluteeniton alkoi maanantaista 12.9. alkaen tarjota arkipäivisin myös lounasta. Aiemmin ravintolasta on jo saanut aamiaista. Tiloissa toimii myös gluteeniton leipomo.

Kalaa joka päivä

Lounasnoutopöytä on nyt tarjolla arkisin kello 11–14. Lounas sisältää salaattipöydän, leipomon omaa leipää, vaihtuvan lämpimän ruoan sekä kahvin tai teen.

Ensimmäisen lounasviikon tiistaina tarjolla oli esimerkiksi valkoviinikanaa, perunagratiinia, savulohirisottoa ja erilaisia uunikasviksia. Mansen gluteenittoman tiloissa ei käytetä lainkaan gluteenia sisältäviä jauhoja. Kaikki tarjottavat tuotteet ovat gluteenittomia.

”Tulevaisuudessa pyrimme huomioimaan kasvissyöjät vielä paremmin, lisäksi kalavaihtoehto on aina tarjolla”, kertoo paikan yrittäjä Iida Koskinen. Koskinen on yrittäjänä myös Finlaysonin toisessa gluteenittomassa lounaspaikassa Cafe & Bar Katossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut