Ravintola Salsallada voitti suositun ruokatapahtuman pintxokilpailun – Tampinkoski oli yleisön suosikki

Ravintola Salsalladan SASH!-niminen pintxo oli tuomariston mielestä tämänvuotisen Tamperradan paras.

7.9. 15:53

Aamulehti

Ravintola Salsalladan eteläamerikkalaisvaikutteinen pintxo oli tämänvuotisessa pintxokilpailussa tuomariston suosikki. Pintxon olivat suunnitelleet Ville Laine ja Lauri Pikkarainen. Voittajapintxossa oli pataconia, fritadaa, maapähkinämajoneesia, punakaalta ja paahdettua maissinjyvää.

Kilpailun päätuomarin, tapahtuman perustajan Mikko Reinikan mukaan pintxon kaikki komponentit tukivat pääraaka-aineen makumaailmaa ja lopputulos oli herkullinen.

Reinikan lisäksi tuomaristossa olivat mukana keittiömestarit Anette Mellin ja Pekka Terävä sekä baskilainen enologi Juan Antonio Bilbao. Tuomarien mielestä kokonaistaso oli selvästi noussut viime vuodesta.

Tampinkoski miellytti yleisöä

Yleisö äänesti suosikikseen viime vuoden tapaan ravintola Tampinkosken. Ravintola voitti myös Paras tunnelma -palkinnon.

Salsalladan kilpailuannoksena tarjoiltiin urjalalaisen Paijan tilateurastamon ylikypsää possua, talon omaa barbequekastiketta, pico de galloa ja limemajoneesia rapean tortillan päällä.

Toiseksi yleisö äänesti Damin, kolmanneksi Guru’s Kitchenin, neljänneksi Huberin ja viidenneksi Salsalladan.

Tamperrada-pintxofestivaali järjestettiin Tampereella 30.8.–3.9. Mukana oli 50 ravintolaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut