Näin perinteikäs tamperelainen lounaspaikka muuttuu: Saludista tuttu kasvo aloittaa keittiömestarina – ravintolan nimikin vaihtuu

Luvassa on erilaisia teemapäiviä. Lisäksi salaattipöytään ja eri vuodenaikojen sesonkituotteisiin kiinnitetään jatkossa erityistä huomiota.

Perinteikäs ruokapaikka on ehtinyt nähdä monia vaihteita. Tämä arkistokuva otettiin, kun Tampereen Suomalaisen klubin 60-vuotisjuhlia vietetiin vuonna 1951.

17.8.2022 18:12

Aamulehti

Suomalaisen klubin ravintolaa on viime vuodet pyörittänyt Armas-catering. Nyt yrittäjä kuitenkin vaihtuu ja samalla uudistuksen myötä paikan uutena keittiömestarina aloittaa Petri Niemelä, 57. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Helsingin Savoyssa ja Tampereen Saludissa. Lounastarjonnan uudistumisen myötä Suomalaisella klubilla on luvassa vähintään kerran viikossa jokin teemapäivä. Myös salaattipöytään ja eri vuodenaikojen vaihteluun kiinnitetään erityistä huomiota. Pöytävarausta lounaalle ei tarvita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut