Suosittu meksikolainen ravintola saapuu kaupunkiin – Ravintoloitsija paljastaa erikoisen syyn kasvaa Leviltä juuri Tampereelle: ”Olen intohimoinen Ilveksen kannattaja”

Uuden ravintolan avajaisia vietetään Tampellassa heinäkuun viimeisenä perjantaina.

Tampereella avautuvassa ravintolassa on asiakaspaikkoja noin sadalle henkilölle.

19.7. 6:30

Aamulehti

Tacoravintola Lost Tacos avaa ravintolan heinäkuun lopussa Tampereelle. Tampellan kaupunginosaan avautuvassa ravintolassa tarjoillaan totta kai tacoja, mutta myös monia muita meksikolaisia annoksia.

Mutta mikä sai laajentamaan nimenomaan Tampereelle?

”Olen intohimoinen Ilveksen kannattaja, ollut pienestä asti”, ravintolan toinen perustajajäsen Joonas Mantila naurahtaa.

Mutta oli ravintolan laajentumiselle Tampereen suuntaan Mantilan mukaan myös muita syitä. ”Meillä oli ajatus, että lähdemme laajentamaan ja sitten saimme tiedon, että Tampereella olisi sopiva paikka. Sitä kautta se lähti rakentumaan.”

Uudesta ravintolasta uutisoi ensin Tamperelainen.

Mantila avasi toisen perustajajäsenen Lauri Närhen kanssa ensimmäisen Lost Tacos -ravintolan viime kesäkuussa Leville. Tuolloin ajatuksena oli tuoda paikkakunnalle jotain sellaista, mitä siellä ei jo ole.

”Halusimme tehdä asioita eri tavalla kuin muut ja täällä Levillä se tarkoitti sitä, että meillä ei ole poroa tai lohta tarjolla.”

Tacoille kysyntää

Hieman samalla periaatteella muodostui ravintolan nimi. Ensimmäisenä ajatuksena oli, että nimeksi tulisi Los Tacos, mutta saman niminen ketju löytyi jo Norjasta. Sitten ravintoloitsijat keksivät lisätä nimeen t-kirjaimen.

”Ajattelimme, että kun teemme tacoja täällä napapiirin pohjoispuolella, että sehän on aika hyvä nimi.”

Mantilan mukaan tacot ovat leviämässä Suomeen tällä hetkellä kovaa vauhtia. Ensimmäisen ravintolan perustamisen aikaan korona rajoitti vielä jonkin verran yritystoimintaa, mutta tacoille riitti tästä huolimatta kysyntää. Mantila uskoo, että asiakkaita tulee riittämään myös Tampereella, vaikka kaupungista muutama meksikolainen ravintola jo löytyykin.

”Meidän slogan on tacos, coctails ja rock’ n roll eli teemme tacoja, cocktaileja ja soitamme rock-musiikkia,” Mantila tiivistää ravintolan idean.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut