Tampere sai uuden gastrobaarin, jonka erikoisuutena ovat kotimaiset pontikat: ”Enemmän persoonaa, rohkeutta ja rouheutta peliin niin alkaa tapahtua”, kirjoittaa Aamulehden ravintolakriitikko

Ravintola-arvio: Toukokuussa avattu Gastrobar Tisle virkistää ansiokkaasti Tampereen Tullin alueen ravintolatarjontaa.

Gastrobar Tisleen tummanpuhuva sisustus hohtaa uutuuttaan kaksi ja puoli kuukautta avaamisen jälkeen.

14.7. 18:10

Aamulehti

Mikä: Tampereen Tullintorin kauppakeskuksen pohjoispäätyyn avattiin toukokuussa uusi ruokaa ja juomaa yhdistävä Gastrobar Tisle. Osuvan nimensä ravintola on saanut erikoisuuksistaan eli tislatuista juomista, joiden lippulaivoina toimivat kotimaiset pontikat. Ravintolan taustayhtiö on Tullin Ravintolat oy eli omistajakunnasta löytyy Tullikamarin taustavoimia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut