Tamperelaisen ravintola Clavan ravintoloitsijat lopettavat, uutta pyörittäjää etsitään jo – ”Emme halua laskea tasoa, jonka Kerkkäset ovat asettaneet”

Tampereen kauppaseuran yhteydessä toimivan Ravintola Clavan ravintoloitsijat aviopari Annina ja Petri Kerkkänen kertovat lopettavansa. Uuden ravintoloitsijan toivotaan aloittavan elokuun alussa.

Annina ja Petri Kerkkänen aloittivat Ravintola Clavan ravintoloitsijoina vuoden 2021 elokuussa.

24.5. 19:00

Aamulehti

Ravintola Clavan nykyiset yrittäjät Petri ja Annina Kerkkänen lopettavat ravintoloitsijoina toimimisen henkilökohtaisten syiden takia.

”Jatkamme Anninan kanssa Clavassa juhannukseen asti normaaliin tapaan lounas- ja tilausravintolana. Olemme mielestämme luoneet ravintolalle hyvän ruokapaikan maineen ja Tampereen Kauppaseura on rakentanut ravintolaan nykyaikaiset puitteet, joten seuraajalla on hyvät pohjat jatkaa toimintaa”, Petri Kerkkänen toteaa.

Kerkkäsen mukaan mieli on lopettamispäätöksestä surullinen. ”Päätöksiä pitää tehdä, ja nyt tulimme tällaiseen päätökseen. Muut asiat ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin tämä.”

Kerkkäset toimivat ravintolan yrittäjinä alle vuoden ajan.

”Kaikki lähti hyvin liikkeelle, ja nyt näyttää, että tilaukset ovat taas vilkastuneet tulevaa syksyä ja talvea ajatellen. Yhteistyö Kauppaseuran kanssa on ollut erittäin toimivaa,” Petri Kerkkänen sanoo.

Kerkkäset toimivat ravintolan yrittäjinä alle vuoden ajan.

Aamulehden Vesa Laitinen antoi syyskuussa 2021 ravintolalle arviossaan neljä tähteä. Clavan tiloissa toimi aikoinaan yökerho Cabare Oscar.

Uusi ravintoloitsija on jo etsinnässä

Tampereen Kauppaseuran puheenjohtajan Teuvo Vastamäen mukaan ravintolaan etsitään jo nyt uutta yrittäjää. Uuden ravintoloitsijan toivotaan aloittavan elokuun alussa.

”Ei näitä asioita kannata roikottaa. On luultavasti kaikille osapuolille hyvä asia, että yrittäjä löytyisi nopeasti.”

Vastamäen mukaan ravintolan taso halutaan pitää yhtä laadukkaana kuin tähänkin asti, mutta hän näkee, että uuden yrittäjän myötä voi tulla jotain uudistuksia.

”Polkaisimme Clavan käyntiin aivan tyhjästä, ja Kerkkäset ovat olleet oikein hyviä ammattilaisia pistämään homman käyntiin. Emme halua laskea tasoa, jonka he ovat asettaneet. Nyt olemme taas vähän viisaampia kuin aloittaessamme, joten ehkä jotain muutoksia voidaan tehdä. Neuvottelemme niistä uuden ravintoloitsijan kanssa”, Vastamäki kertoo.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut