Tässä ovat Pirkanmaan 25 parasta brunssia – Varaa pöytä ajoissa näihin paikkoihin: ”Jono kiemurtelee jopa Tuomiokirkolle asti”

Viikonloppubrunssit ovat heränneet eloon koronan jälkeen, ja mättöbuffetien sijaan tamperelaiset etsivät nyt elämyksiä ja erilaisiin ruokavalioihin sopivia ruokia. Listasimme Pirkanmaan parhaat brunssit ja tutustuimme tarkemmin kolmen erilaisen ravintolan tarjontaan

Tuulensuun Palatsin brunssilla on upeat puitteet, Café Katon brunssi sopii myös keliaakikoille ja Muusan brunssille on ehkä kaupungin pisimmät jonot. Tästä jutusta löydät vinkkejä, mihin Tampereella ja lähiseudulla kannattaa suunnata brunssille.

Viikonloppubrunssit vetävät taas väkeä. Pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä suosituimmat brunssit varataan loppuun jopa viikkoja etukäteen.

Perinteisen tarjonnan lisäksi Tampereelta löytyy teemabrunsseja gluteenittomasta vegaaniseen ja elokuvabrunsseihin. Pöytiintarjoilun suosio on kasvamassa, ja brunsseilta vaaditaan nyt runsauden lisäksi laatua ja eri ruokavalioihin sopivaa syötävää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut