Keskustorin Friends & Brgrsiin iso remontti, ravintola tauolla – ketju suunnittelee avaavansa kaksi uutta ravintolaa Pirkanmaalle

”Meillä menee Tampereella hyvin, ja täällä on hyviä mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa”, toimitusjohtaja Peter Fagerholm sanoo.

Friends & Brgrsin Keskustorin ravintola meni kiinni kymmeneksi päiväksi maanantaina 2. toukokuuta. Luvassa on iso remontti, yhtiön toimitusjohtaja sanoo.

3.5. 19:03

Aamulehti

Tampereen Keskustorilla ja Nokia-areenalla majaa pitävä hampurilaisravintola Friends & Brgrs suunnittelee laajentumista ja kahden uuden ravintolan avaamista Pirkanmaan seudulle lähitulevaisuudessa. Vuonna 2014 perustetulla pohjalaislähtöisellä yhtiöllä on Suomessa 19 ravintolaa.

Yrityksen Keskustorin ravintola meni kiinni kymmeneksi päiväksi maanantaina 2. toukokuuta, ja luvassa on iso remontti, ketjun toimitusjohtaja Peter Fagerholm sanoo. Uusia asiakaspaikkoja ei ole juurikaan tule, mutta muuten ravintola menee kokonaan uusiksi.

NoHo Partnersin vuonna 2020 ostama ketju on solminut Keskustorin liiketilaan Fagerholmin mukaan ”pitkän, pitkän” vuokrasopimuksen. Ketju rantautui liiketilaan vuonna 2015 sen jälkeen, kun Suomen ensimmäinen McDonald’s lähti tiloista.

”Meillä menee Tampereella hyvin, ja täällä on hyviä mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa. Tampere on hyvin kehittyvä kaupunki, ja meidän brändimme toimii täällä hyvin.”

Keskustorin ravintola aukeaa uudestaan ensi viikolla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut