Pirkanmaalaisnainen ei työllistynyt millään kahdesta korkeakoulututkinnosta huolimatta – Nyt hän omistaa suositut Borneo-ravintolat: ”Löin nyrkkiä pöytään ja sanoin, että tämän minä haluan”

Kun malesialainen Eugienna Ng tuli Suomeen, hänen oli vaikea saada töitä insinöörin ja kauppatieteiden tutkinnoista huolimatta. Nykyään Ng omistaa ravintolat Tampereella ja Helsingissä ja haaveilee kahvilasta, mutta aluksi asiakkaita ei käynyt edes joka päivä. Sinnikäs yrittäjä kertoo, miten hän on selviytynyt vaikeuksista.

Malesialainen Eugienna Ng ei työllistynyt Suomessa, vaikka hänellä on kaksi korkeakoulututkintoa. Ng päätti luoda oman polkunsa, ja nyt hän johtaa suosittuja Borneo-ravintoloita Tampereella ja Helsingissä.

24.3. 18:16

Kuin ateria ystävän luona. Sellaisen tunnelman yrittäjä Eugienna Ng haluaa luoda kaikille, jotka astuvat malesialaiseen ravintola Borneoon.

”Asiakkaat ovat meille enemmän kuin rahantuojia, heitä pitää kohdella kuin perheenjäseniä. Haluan, että arvo, jonka asiakas saa käynnistään, on enemmän kuin summa, jonka hän maksaa ruoasta”, Ng sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut