Tamperelainen huippuravintola lopettaa yllättäen

Ravintola C ilmoitti tiistaina olevansa myynnissä.

Ravintola C:n ravintoloitsijat Christina Suominen ja Ilkka Isotalo ilmoittivat tiistaina, että heidän palkittu ravintolansa on myynnissä.

15.3. 11:42

Aamulehti

”Realiteetit pakottavat välillä ikäviin ratkaisuihin ja yksi niistä on nyt luopuminen C:stä. Päätimme laittaa omalta osaltamme ravintolamme oven lopullisesti kiinni ja antaa seuraavalle intohimoiselle yrittäjälle täydellisen mahdollisuuden jatkaa ravintolan pitämistä erinomaisella liikepaikalla .”

Näin kirjoittavat tamperelaisen ravintola C:n ravintoloitsijat Christina Suominen ja Ilkka Isotalo sosiaalisen median Instragram-palvelussa tiistaina kello 11.

Mistä oikein on kysymys, ravintoloitsija ja keittiömestari Ilkka Isotalo?

”Kyse ei ole taloudellisesta syistä. Meillä menee paremmin kuin koskaan, mutta terveydelliset syyt pakottavat tähän ratkaisuun”.

”Etsimme nyt ostajaa. Katsomme rauhassa, mitä lähdemme sen jälkeen tekemään – yhdessä tai erikseen. Kiirettä ei kuitenkaan ole.”

Ravintola C on saanut perustamisensa 2008 jälkeen lukuisia tunnustuksia. Gastronominen seura nosti sen vuoden ravintolaksi 2011 ja menestystä on tullut myös muun muassa Suomen 50 parasta ravintolaa -listauksessa sekä pohjoismaisessa 360eatguide-julkaisussa. Aamulehden arvioissa ravintola on saanut toistuvasti täydet viisi tähteä, viimeksi 2021 lokakuussa.

Ravintola C:n liikevaihto on pyörinyt viime vuosina 400 000:n ja 500 000 euron välissä. Ravintola on työllistänyt noin seitsemän henkeä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut