Virtuaaliravintolasta voi tilata annoksia vain verkossa – Tuttu pitseria saattaa valmistaa myös parin muun ”ravintolan” annoksia, eikä tilaaja huomaa mitään

Ruuankuljetusbisnes on nyt kiinnostunut fine diningista ja lapsiperheistä. Foodoran ravintolakonsepteista vastaava Anna Lumme näkee niissä uusia mahdollisuuksia.

Virtuaaliravintolat tarjoavat ravintoloille uudenlaisen mahdollisuuden lisätienestiin. Buns & Dogs (vas.) on Foodoran uusin oma ravintolakonsepti. Pizza Cartel (oik.) taas on jo laajalle levinnyt virtuaaliravintola, jonka pitsoja saa tilattua muun muassa monesta lähiöravintolasta.

21.1. 6:00

Aamulehti

Sama tuttu lähiöravintola saattaa pompahtaa Foodoran tai Woltin sivuilla useammalla eri nimellä. Oman nimensä lisäksi se voi olla vaikkapa Pizza Cartel tai Buns & Dogs.

Mistä oikein on kyse?

Ravintoloille myydään erilaisia valmiita konsepteja, joilla ne voivat lisätä tarjontaansa ja luonnollisesti myyntiään. Kokki Pertti Kallioisen Pizza Cartel ja Foodoran Buns & Dogs ovat juuri tällaisia konsepteja. Menut, reseptit, annoskuvat ja joskus jopa raaka-aineiden ostopaikat ja annosten valmistuslaitteet on etukäteen säädetty. Virtuaaliravintolan annokset ovat samanlaisia riippumatta siitä, mikä fyysinen ravintola ne valmistaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut