Juhannuskylään avataan uusi Apaja-ravintola, jossa kala-annoksia loihtii Ahvenainen: ”Viime viikolla ostimme lisäksi hirven”

Tampereen Juhannuskylän puutaloidyllissä perjantaina avautuva bistro on aluksi auki viikonloppuisin. Yrittäjä Juuso Ahvenainen tunnetaan Tampereella ruokarekka- ja pitopalveluyritys Katukeittiö Leidistä. Hän arvostaa luomu- ja lähiruokaa.

Apajasta löytyvät salonki, kabinetti ja pieni baari. Juuso Ahvenainen kertoo, että lattiasta piti purkaa viisi erilaista kerrosta ennen kuin alkuperäinen lautalattia tuli esiin. Kuvassa poseeraa myös hoitokoira Coco.

20.1. 19:00

Aamulehti

Tamperelainen yrittäjä ja keittiömestari Juuso Ahvenainen, 39, onnistui vuokraamaan Juhannuskylästä pitkään havittelemansa tilat uudelle ravintolalleen. Hän taikoi yhdessä yhtiökumppaninsa Tuomas Norrin kanssa asunto-osakeyhtiö Suojan vanhasta kiinteistönhuoltajan asunnosta tunnelmallisen bistron, jossa luomu- ja lähiruoka ovat kunniassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut