Juhannuskylään avataan uusi Apaja-ravintola, jossa kala-annoksia loihtii Ahvenainen: ”Viime viikolla ostimme lisäksi hirven”
Tampereen Juhannuskylän puutaloidyllissä perjantaina avautuva bistro on aluksi auki viikonloppuisin. Yrittäjä Juuso Ahvenainen tunnetaan Tampereella ruokarekka- ja pitopalveluyritys Katukeittiö Leidistä. Hän arvostaa luomu- ja lähiruokaa.
Apajasta löytyvät salonki, kabinetti ja pieni baari. Juuso Ahvenainen kertoo, että lattiasta piti purkaa viisi erilaista kerrosta ennen kuin alkuperäinen lautalattia tuli esiin. Kuvassa poseeraa myös hoitokoira Coco. Kuva: Ossi Ahola / Aamulehti
Tamperelainen yrittäjä ja keittiömestari Juuso Ahvenainen, 39, onnistui vuokraamaan Juhannuskylästä pitkään havittelemansa tilat uudelle ravintolalleen. Hän taikoi yhdessä yhtiökumppaninsa Tuomas Norrin kanssa asunto-osakeyhtiö Suojan vanhasta kiinteistönhuoltajan asunnosta tunnelmallisen bistron, jossa luomu- ja lähiruoka ovat kunniassa.