Huippukokki Hans Välimäki väitti, että tamperelainen ravintola ansaitsee jo Michelin-tähden – Kävimme tarkistamassa, onko todella näin - Ravintolat - Aamulehti

Huippukokki Hans Välimäki väitti, että tamperelainen ravintola ansaitsee jo Michelin-tähden – Kävimme tarkistamassa, onko todella näin

Ravintola-arvio: Ravintola C:n ultrasuomalainen tyyli on kehittynyt ja kypsynyt 13 vuoden aikana. Aamulehti kävi tarkistamassa ravintolan nykytason.

Ensimmäisenä pääruokana tarjoiltava kuha-annos on yksi keittiöpäällikkö Ilkka Isotalon taidonnäytteistä.

21.10. 19:16

Aamulehti

Mikä: Christina Suomisen ja Ilkka Isotalon ravintola C on riemastuttanut hyvän ruoan ystäviä Tampereen Rautatienkadulla jo 13 vuoden ajan. Ravintolan tavaramerkki on suomalaisuus, paikoin jopa ultrapaikallisuus. Ulkomaista ovat oikeastaan vain viinit, kahvi ja tee.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut