London Pubista tuli yöelämän ilmiö – lue koko tarina tästä - Ravintolat - Aamulehti

Jorma Soininen työskenteli London Pubissa avajaisista loppusiivoukseen asti – nyt hän kertoo, miten legendaarisesta tamperelais­ravintolasta tuli yöelämän ilmiö

Tamperelainen yökerho London Pub sulki ovensa kesällä, ja tänä syksynä paikalla avaa Pataässä-karaokeravintola. Jorma Soininen kertoo nyt ikimuistoisista käänteistä, joita Londonin matkan varrella on koettu.

Opiskeluaikoina Jorma Soininen haaveili kokin urasta, mutta nykyään hän ei vaihtaisi salityötä mihinkään. Hän vertaa baarissa työskentelyä teatteriesitykseen, joka saa adrenaliinin virtaamaan, ja jossa on tietyt roolit ja draaman kaari.

16.9. 18:14

Kun Jorma ”Jomppa” Soininen aloitti tamperelaisen London Pubin ravintolapäällikkönä vuonna 2001, hän lupasi sitoutua työhön kolmeksi vuodeksi.

Se on ravintola-alalla pitkä aika sekä työntekijälle että yritykselle, mutta London Pubin taustalla olleen Mr Maxin toimitusjohtaja Markku Virtanen ja omistajiin kuulunut Elina Leppälahti uskoivat, että Tampereella olisi kysyntää yli kolmekymppisten baarille. Ravintolapäälliköksi haluttiin kokenut konkari, jolla olisi malttia sitoutua paikan kehittämiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos