Hiedanranta sai oman ”Haikan grillinsä”: ”Kun täällä ei ollut kivaa terassia, päätimme tehdä sellaisen itse” - Ravintolat - Aamulehti

Hiedanranta sai oman ”Haikan grillinsä”: ”Kun täällä ei ollut kivaa terassia, päätimme tehdä sellaisen itse”

Blokki Bar & Grill on avoinna säävarauksella päivittäin kello 12–19 ja tarvittaessa pidempäänkin.

Blokki Bar & Grill parantaa merkittävästi Hiedanrannan alueen ravintolatarjontaa.

3.6. 17:16

Aamulehti

Tampereen Hiedanrannan alueelle on avattu toukokuun viimeisellä viikolla uusi ravintola.

Konttiravintolaksi itseään kutsuva Blokki Bar & Grill tarjoaa paitsi virvokkeita A-oikeuksin myös ruoka-annoksia kuten friteerattua kanaa, ranskalaisia sekä kahvia ja jäätelöä.

Ravintola on avoinna säävarauksella päivittäin kello 12–19 ja tarvittaessa pidempäänkin.

Anna Lundberg opiskelee nyt yrittäjyyttä sekä Proakatemiassa että käytännössä.

Blokin ravintoloitsijana toimivat Anna Lundberg ja Antti Eloranta.

– Olemme asuneet Lielahdessa muutaman vuoden ajan ja huomasimme, ettei täällä ole oikein kivoja istuskelupaikkoja eikä kesäterasseja. Mietimme, miksi emme tekisi sellaista itse, Lundberg kertoo.

Kaksikko pyörittää uutta ravintolaansa yrittäjäopiskelujensa ohessa. Lundberg on aiemmin työskennellyt kokkina muun muassa Tampereen Hotelli Ilveksen ravintoloissa.

– Aloitamme aika simppelillä ruokalistalla, että pääsemme alkuun ja saamme homman pyörimään. Katsotaan sitten, miten tarjonta kehittyy ja millaisia toiveita asiakkailla on, Lundberg kertoo.

Aleksi Kolunsarka työskentelee Blokissa Anna Lundbergin oikeana kätenä.

Mallia Haikan grillistä?

Ulkopuoliselle tulee terassiravintolasta välittömästi mieleen Pirkkalassa suuren suosion saanut Haikan grilli, mutta Lundberg kiistää, että se olisi ollut esikuvana.

– En ole sellaisesta ravintolasta kuullutkaan, hän naurahtaa.

Uudistunut Haikan grilli on ilmoittanut avaavansa kesäkautensa lauantaina 5. kesäkuuta.

Lue lisää: Pirkkalassa aloittanut Haikan grilli & ruokapalvelu on hulvattoman nerokas idea: ”Rikastuttaa tervetulleella tavalla koko Tampereen seudun ravintolakulttuuria”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: