Tässä tirisee Suomen vanhimpiin kuuluvan vegaaniravintolan hittituote – Gopalin perustaja Merja Nykänen paljastaa, miksi Tampere on Suomen paras paikka pitää kasvisravintolaa

Kasvisravintola Gopal on porskuttanut jo 24 vuotta. Yrittäjä Merja Nykänen uskoo, että ravintola on selviytynyt korona-ajasta juuri vegaanisen ruoan ansiosta.

Kokki Kristian Virtanen friteeraa kukkakaalia. Gopalin muita hittiruokia ovat linssipata eli dal, punajuuripyörykät ja raikkaan hapokas kaalisalaatti.

6.5.2021 19:06

Kauramaidosta ei voinut haaveilla Suomessa, kun Merja Nykänen perusti kasvisravintola Gopalin Tampereelle vuonna 1997. Ulkona syöminen oli kasvissyöjille vaikeaa, sillä listan ainoa kasvisvaihtoehto saattoi olla herne-maissi-paprikasekoitus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut