Tässä tirisee Suomen vanhimpiin kuuluvan vegaaniravintolan hittituote – Gopalin perustaja Merja Nykänen paljastaa, miksi Tampere on Suomen paras paikka pitää kasvisravintolaa

Kasvisravintola Gopal on porskuttanut jo 24 vuotta. Yrittäjä Merja Nykänen uskoo, että ravintola on selviytynyt korona-ajasta juuri vegaanisen ruoan ansiosta.

Kokki Kristian Virtanen friteeraa kukkakaalia. Gopalin muita hittiruokia ovat linssipata eli dal, punajuuripyörykät ja raikkaan hapokas kaalisalaatti.

6.5.2021 19:06

Kauramaidosta ei voinut haaveilla Suomessa, kun Merja Nykänen perusti kasvisravintola Gopalin Tampereelle vuonna 1997. Ulkona syöminen oli kasvissyöjille vaikeaa, sillä listan ainoa kasvisvaihtoehto saattoi olla herne-maissi-paprikasekoitus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut