Suomen kymmenes friteeratun kanaruoan ketjuravintola avataan pian Tampereelle - Ravintolat - Aamulehti

Suomen kymmenes friteeratun kanaruoan ketjuravintola avataan Kalevaan – ”Se on täydellinen paikka kasvavalla alueella”

Toinen ravintolan avaavista franchising-yrittäjistä on Bar Alanyasta tuttu yrittäjä Farzad Yousefi.

Chitir Chicken -ketju avaa pian uuden ravintolan Tampereen Kalevan Sammonkadulle.­

7.4. 7:06

Aamulehti

Pirkanmaan ensimmäinen ja Suomen kymmenes Chitir Chicken -ravintola avataan toukokuussa Tampereelle Sammonkatu 56:een.

Ravintolan franchising-yrittäjinä toimivat tamperelaiset Farzad Yousefi ja Metin Korkmaz.

Ravintolassa myydään friteerattua kanaruokaa. Yrittäjät ovat havainneet sille olevan kysyntää. Esimerkiksi yhdysvaltalaisen KFC eli Kentucky Fried Chicken -pikaruokaketjun on vuosia odotettu saapuvan Suomeen, mutta niin ei ole vielä käynyt.

– Olen ollut vuodesta 2015 lähtien yrittäjä baarialalla ja minulla on kokemusta keittiöstä kokkina. Ketju ei ole Tampereella, joten päätimme kaverini kanssa ryhtyä tähän, Yousefi kertoo.

Myös Bar Alanyan yrittäjänä toimiva Yousefi sanoo, että kun koronaepidemia rajoituksineen vaikuttaa ravintolatoimintaan, hän haluaa Chitirissä työllistää itsensä ja yrittäjäparinsa lisäksi myös muita. Kormazilla on Forssassa ravintola Musta Kissa.

Ravintolasta on tulossa 30-paikkainen. Kalevassa sijaitsevan ravintolan asiakaspaikat ovat käytössä sen mukaan, mitä koronarajoitukset määräävät.

– Se on täydellinen paikka kasvavalla alueella, Yousefi arvioi.

Ketju aloitti vuonna 1996 Leicesterissä Iso-Britanniassa. Ravintoloita on 12 maassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?