Aamulehti kokoaa jälleen listan noutoruokaa myyvistä ravintoloista – ilmoita ravintolasi listalle - Ravintolat - Aamulehti

Aamulehti kokoaa jälleen listan noutoruokaa myyvistä ravintoloista – ilmoita ravintolasi listalle

Ravintolat joutuvat jälleen sulkemaan ovensa, mutta ulosmyynti on sallittua. Tämä kuva on viime maaliskuulta Tampereelta ravintola Plevnasta, jossa Emmi Gialitaki pesi ruokailupuolta, kun ravintola meni kiinni.­

1.3. 14:43

Ravintolat sulkevat jälleen ovensa koronaviruspandemian takia. Ravintolat aiotaan sulkea poikkeusolojen lainsäädännöllä kolmeksi viikoksi, ja ne ovat kiinni 8. maaliskuuta alkaen epidemian kiihtymis- ja leviämisvaiheessa olevilla alueilla. Näin ollen myös pirkanmaalaiset ravintolat joutuvat sulkemaan ovensa.

Käytännössä sulku on samankaltainen kuin vuosi sitten keväällä eli ruuan ulosmyynti on sallittua.

Viime kevään tapaan Aamulehti alkaa koostaa päivittyvää listaa pirkanmaalaisista ravintoloista, jotka myyvät ruokaa poikkeusaikana vaihtoehtoisin keinoin.

Viimekeväistä listausta pääset tarkastelemaan tästä:

Jo nämä 253 ravintolaa ovat kertoneet ulosmyynnistään Pirkanmaalla – Päivitämme listaa take away -tarjonnasta, kerro meille omasta ravintolastasi

Näin pääset listalle

Ravintolayrittäjä, jos haluat saada oman ravintolasi päivittyvälle listalle, ota yhteyttä toimitukseen sähköpostilla seuraavasti.

  1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen ravintolat@aamulehti.fi. Kirjoita otsikoksi ”Ravintolan ulosmyynti”.

  2. Kirjoita tekstikenttään tässä järjestyksessä ravintolan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tai nettisivujen osoite, jos niille on käyttöä tilausta tehdessä.

  3. Kerro lyhyesti, miten ruoan ulosmyynti toteutuu käytännössä: noutomyyntinä, kotiinkuljetuksina vai jollain muilla tavoilla.

Ravintoloiden sulku

Hallitus esittää ravintoloiden sulkemista kolmen viikon ajaksi 8.–28. maaliskuuta. Ruuan ulosmyynti on sallittua.

Ravintoloiden sulku koskee epidemian leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla. Pirkanmaa on kiihtymisvaiheessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?