Aamulehti
Tampereen kauppahallin ranskalainen lounasbistro 4 vuodenaikaa avaa maaliskuussa kauppahallin tiloihin osteri- ja samppanjaravintolan.
Paikka uudelle ravintolalle löytyivät entisen olutmyymälä Flindan tiloista. Äyriäisiin ja samppanjoihin erikoistunut ravintola on avoinna vain lauantaisin. Ensimmäiset kaksi kattausta ovat tarjolla 6. maaliskuuta. Kokeilu kestää alustavasti maalis- ja huhtikuun ajan, mutta jos kysyntää on, yrittäjillä on mahdollisuus jatkaa toimintaa tiloissa myös kesäkuulle asti.
Osteriravintolan menut koostuvat ravintolan kokoamasta äyriäisvadista, jota asiakas voi täydentää ekstra-annoksilla. Luvassa on ostereiden lisäksi muun muassa merirapuja, merisiiliä ja kaviaaria. Samppanjaa tulee myyntiin sekä laseittain että pulloittain.
– Tavoitteena on tehdä tarjolle runsas ja tyylikäs setti, kertovat innostuneet ravintoloitsijat Yoni Ichtertz ja Juho Rajamäki.
4 vuodenajan lisäksi yrityksen taustalla ovat Kalaherkut Nygren, Viinikarhu ja Kovamies Design.
4 vuodenaikaa tiedotti tällä viikolla myös muutoksista ravintolan omistajuudessa. Keittiömestari Juho Rajamäki on vuodenvaihteessa liittynyt ravintolan osakkaaksi Ichtertzin ja Nygrenin rinnalle.
– Juho on tehnyt meillä usean vuoden ajan huikeaa työtä ja meillä synkkaa keskenämme todella hyvin, kiittelee Ichtertz uutta yhtiökumppaniaan.