Tampereen ravintolataivaalle on nousemassa uusi tähti – viehättävän hotelliravintolan menussa ontuu vain yksi asia, mutta se häiritsee sitäkin enemmän

Ravintola-arvio: Lillan Kök esittelee tamperelaisille herkkusuille uuden, innostuneen ja lahjakkaan keittiömestarin Matias Rätön.

Lillan Kökin keittiömestari on uusi kasvo Matias Rättö.

| Päivitetty

Aamulehti

Mikä: Tampereen Viinikassa sijaitseva viehättävä boutique-hotelli Lillan laajensi repertuaariaan lokakuussa, ja avasi kahvionsa tiloihin iltaruokaravintolan. Ravintoloitsija Paula Pohjola pestasi keittiömestariksi muun muassa helsinkiläisessä Chapter-ravintolassa kannuksia hankkineen valkeakoskelaislähtöisen Matias Rätön. Ravintolan linjaksi on valikoitunut skandinaavisuus ja pääosissa ovat kotimaiset kasvikset. Rättö on ilmoittanut myös pyrkivänsä minimoimaan ruokahävikin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut