Hervantaan avautui napolilainen pizzeria: ”Nyt ei tarvitse ajaa keskustaan, jossa pysäköiminenkin on hankalaa” - Ravintolat - Aamulehti

Hervantaan avautui napolilainen pizzeria: ”Nyt ei tarvitse ajaa keskustaan, jossa pysäköiminenkin on hankalaa”

Napolilaistyyliset pizzeriat kasvattavat Suomessa suosiotaan. Uusin tulokas avautui Tampereen Hervantaan. Kuvituskuva.

16.5.2019 10:48

Aamulehti

Tampereen Hervantaan avautui viime lauantaina napolilaishenkinen pizzeria Il Posto Trattoria.

Ravintola toimii osoitteessa Insinöörinkatu 19. Ravintolan isäntänä toimii Yusef Alush ja kokkina alkuperäinen italialainen Francesco Bartoli. Myös lähes 500-asteiseksi lämpiävä pizzauuni ja suurin osa keittiön käyttämistä raaka-aineista ovat Italiasta.

50-paikkainen ravintola tarjoaa pizzojen lisäksi pastaa, antipastoja, salaatteja ja jälkiruokia. Ravintola on avoinna myös lounaalla.

– Haluamme tarjota paikallisille mahdollisuuden syödä hyvä illallinen ilman, että heidän täytyy ajaa kauas kaupungin keskustaan, jossa pysäköiminenkin on hankalaa, perustelee Alush ravintolan perustamista Kohokohdat-verkkosivustolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut