Tampereen ravintolaelämän turbulenssi jatkuu – Airilan yrittäjäveljekset avasivat maanantaina uuden ravintolan ja sulkivat vanhan - Ravintolat - Aamulehti

Tampereen ravintolaelämän turbulenssi jatkuu – Airilan yrittäjäveljekset avasivat maanantaina uuden ravintolan ja sulkivat vanhan

Fabric ehti toimia Siperian liikekiinteistössä vuodesta 2015 lähtien.

18.3.2019 13:21

Tampereen ravintolakartta muuttui taas maanantaina yhden pykälän, kun yrittäjäveljekset Antti ja Jussi Airila avasivat uuden Plate-nimisen ruoka- ja seurusteluravintolan Hämeenkadun ja Aleksanterinkadun kulmaan vanhan Coloradon paikalle.

Uuden ravintolan avaaminen tarkoitti samalla sitä, että Tampereen Siperian liikekeskuksessa toiminut lounas- ja illallisravintola Fabric sulki ovensa. Antti Airila ei puhu ravintolan lopettamisesta, sillä vuokrasopimus on yhä voimassa.

–Fabric lähti talvilomalle. Se oli perjantaina viimeistä päivää auki emmekä tiedä vielä itsekään, mitä sen kanssa jatkossa tehdään, Airila kertoo.

Airiloilla on edelleen monta rautaa tulessa, sillä he pyörittävät Platen lisäksi muun muassa ravintola Tampellaa ja viinibaari Brooria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: