Legendaarinen kulmaravintola sai Tampereella uuden elämän: "Kauniit, maistuvat annokset ja verraton tunnelma"

Moni Broorin naposteluannos kuten tämä lohta ja fenkolia kävisi täysiverisesti alkuruoasta fine dining -ravintolassakin.

5.12.2018 20:05 | Päivitetty 5.12.2018 20:11

Mikä: Touhukkaat Airilan veljekset Antti ja Jussi ovat ilahduttaneet tamperelaista ravintolakansaa jo 30 vuoden ajan eikä tahti hidastu. Tampellan ja Fabricin jälkeen kaksikko avasi vanhan keskikaljakuppilan paikalle viihtyisän Broorin, joka on sekoitus viinibaaria, ruokaravintolaa ja drinkkibaaria.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut