Ravintola-arvostelut saavat kiitosta, mutta myös kritiikkiä – Aamulehti kertoo nyt, millä perusteilla arvosteluja kirjoitetaan

15.3.2018 20:00

"Miksi taas vain kolme tähteä?". "Miksi kriitikko kirjoittaa vain yhden käyntikerran perusteella?". "Arviot tekevä henkilö tekee kaikki arviot omien fine dining -mieltymystensä perusteella".

Vuoden vaihduttua on taas aika kerrata niin itselleen kuin teille lukijoille, millä perusteilla ja menetelmillä Aamulehden ravintola-arvosteluja kirjoitetaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut