Täysperävaunurekka ajautui ojaan ja kyljelleen pellolle Ruovedellä

Tiellä 344 Ruovedellä sattui onnettomuus tiistaina aamulla, kun raskas ajoneuvo ajautui ojaan ja kyljelleen pellolle. Kukaan ei loukkaantunut.

| Päivitetty

Aamulehti

Täysperävaunurekka ajautui ensin ulos tieltä ojaan ja sitten kyljelleen pellolle tiellä 344 eli Väärinmajantiellä Ruovedellä tiistaina aamulla.

Päivystävä palomestari Aku Pietilä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksesta kertoo, että ajoneuvolla oli ollut kyydissään maalipyttyjä.

”Maalipyttyjä on mennyt rikki ja maalia on jonkin verran valunut maastoon”, Pietilä kertoo aamuyhdeksän aikaan. ”Kun ajoneuvo saadaan nostettua, kaivamme vähän maata, jotta maali saadaan pois ympäristöstä.”

Tarkempi onnettomuuspaikka sijaitsee tieliikennekeskuksen mukaan Ruhalan ja Väärinmajan välillä. Toinen ajokaista on ollut suljettuna liikenteeltä. ”Liikenne tiellä on kuitenkin vähäistä. En koe, että tästä aiheutuisi paikalla varsinaista liikennehaittaa”, Pietilä sanoo.

Noin puoli viiden aikaan iltapäivällä tieliikennekeskus ilmoitti, että kaistat on avattu tilapäisesti liikenteelle.

Hälytys tapahtuneesta tuli hieman ennen aamukahdeksaa. Tuntia myöhemmin Pietilä arvioi, että tilanne paikalla kestää vielä tunnin tai kaksi. Paikalle odotettiin saapuvaksi konetta, jolla rekka saataisiin nostettua pellolta.

Kukaan ei loukkaantunut. Onnettomuuden syystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut