Valkeakoskelle suunnitellaan uutta asuinaluetta, jonka kadut nimetään paikkakunnan historiaa kunnioittaen – kuvat: tältä siellä voisi näyttää

Tavoitteena on, että uudelta asuinalueelta voitaisiin luovuttaa tontteja jo vuonna 2024 Juusonniityn talonäyttelyn aikaan. Uuden asuinalueen nimistön valinnoilla kaupunki haluaa kunnioittaa Valkeakosken 100-vuotista taivalta.

Tulevaisuudessa tälle paikalle on tarkoitus rakentaa uusi Juusonpuiston asuinalue. ”Olemme tyytyväisinä todenneet, että kaupungin tontit kiinnostavat myös ulkopaikkakuntalaisia. Uskomme ja toivomme, että tämä on myös houkuttava alue”, Valkeakosken kaupungin maankäytön johtaja Sirpa Jokela kertoo. Jokelan takana näkyy Vanhankylän liikekeskus, jonka naapuriin Juusonpuistoa suunnitellaan.

Valkeakosken kysytylle pohjoispuolelle Vanhaankylään suunnitellaan uutta asuinaluetta. Juusonpuisto-niminen pientaloalue tulisi Vanhankylän liikekeskuksen viereen sen lounaispuolelle. Lähellä, Lempääläntien toisella puolella, sijaitsevat Juusonrannan asuinalue ja Juusonniityn tuleva talonäyttelyalue.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut