Kohun keskellä vuosia ollut tontti tuli myyntiin Ylöjärvellä

Veittijärven saunan entinen tontti on tullut myyntiin. Yleisen saunan rakentaminen ei kuitenkaan ole paikalle mahdollista, sanoo johtava rakennustarkastaja.

Tontti, jolla Vettijärven sauna sijaitsi aikaisemmin on tullut myyntiin.

16.2. 12:31

Aamulehti

Ylöjärven Veittijärven rannasta on tullut myyntiin tontti, jolla sijaitsi aikaisemmin useamman vuoden kohun keskellä ollut, jopa kulttimaineeseen kaikkine käänteineen noussut yleinen sauna.

Sauna siirrettiin pois paikaltaan viime kesänä. Saunan siirtämisen taustalla oli pitkään jatkuneet valitukset yleisen saunan toiminnasta. Korkein hallinto-oikeus katsoi myöhemmin, ettei saunaa ei olisi tarvinnut siirtää.

Nyt tyhjilleen jäänyt yksityisomistuksessa oleva tontti on myynnissä. Hieman alle 1 500 neliömetrin kokoisen rantatontin pyyntihinta on 358 000 euroa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ylöjärven Uutiset.

Vaikka paikalla sijaitsi aikaisemmin yleinen sauna, uutta paikalle ei saa rakentaa.

Yläjärven kaupungin johtava rakennustarkastaja Johanna Venäläinen kertoo, että tontin käyttötarkoitus on nykyisen kaavan mukainen.

Venäläinen tarkentaa, että tontti sijaitsee erillispientalojen alueella ja paikalle saa rakentaa yhden omakotitalon sekä talousrakennuksen, joka voi olla esimerkiksi yksityinen, rakennukselle kuuluva saunarakennus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut