Etsimme Pirkanmaan esimerkillisintä teknologia­yritystä – Ehdota 10 000 euron arvoisen palkinnon saajaa täällä

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura jakavat 10 000 euron arvoisen Teknologiayrittäjyyspalkinnon huhtikuussa. Tästä jutusta löydät palkintoperusteet ja voit ehdottaa omaa ehdokastasi.

6.3. 6:43

Aamulehti

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura jakavat huhtikuussa vuoden 2023 Teknologiayrittäjyyspalkinnon. 10 000 euron arvoinen palkinto jaetaan Tampereen Teknillisen Seuran 130-juhlavuoden kunniaksi.

Palkinnon tarkoituksena on korostaa teknologian kehittämisen ja hyödyntämisen merkitystä yhteiskunnassa ja rohkaista yrittäjyyteen.

Etsimme pirkanmaalaista teknologian menestystarinaa. Jos yrityksesi tai tietämäsi yritys voisi olla sopiva ehdokas, ehdota sitä alta löytyvällä lomakkeella.

Palkinnon jakoperusteina ovat yrityksen teknologian tai sen hyödyntämisen innovatiivisuus sekä sen mahdollinen edelläkävijyys, yrittäjäriskin ottaminen, kasvun luominen, kansainväliset tavoitteet ja kaupallinen menestys. Myös toiminnan vaikuttavuus ja näkyvyys sekä taitava markkinointi ovat osa palkintoperusteita.

Voit ehdottaa palkittavaa tämän jutun lomakkeella. Lähetä ehdotuksesi viimeistään 31.3.2023 kello 12 mennessä.

Raati valitsee ehdotuksista voittajan, joka julkistetaan palkitsemistilaisuudessa Tampereen Komediateatterissa 26. huhtikuuta.

Palkinnon ovat aikaisemmin voittaneet biolääketieteen laserteknologiayhtiö Modulight, älylaitteiden testausteknologioita kehittävä OptoFidelity, lääkinnällisteknisiä tukivaatteita valmistaja Lymed Oy, jätehuollon ratkaisuja valmistava EcoSir Group Oy, elektroniikka- ja metalliteollisuuden sopimusvalmistaja Jonelec Oy, tiedonhallinnan ohjelmistoja ja ratkaisuja valmistava M-Files Oy sekä hydrauliikkaosia valmistava Hydman Oy.

Samassa yhteydessä jaetaan myös Teknologiavaikuttajapalkinto henkilölle, joka on tehnyt ansiokkaasti työtä teknologiayrittäjyyden ja teknologian kaupallistamisen hyväksi. Edellisen Teknologiavaikuttajapalkinnon sai peliyhtiö Colossal Orderin toimitusjohtaja Mariina Hallikainen.

Palkintoraadin jäsenet ovat Aamulehden päätoimittaja Jussi Tuulensuu, UPM Biomedicalsin johtaja Johana Kuncova-Kallio, Modulight Oy:n toimitusjohtaja Seppo Orsila, Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jenni Pöllänen, Tampereen Teknillisen Seuran Arto Timperi , Seppo Koskinen ja Masi Kajander.

Tee oma ehdotuksesi alla.

Oikaisu 7.3.2023 kello 7.35. Jutussa kerrottiin, että Seppo Orsila olisi Modulight Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Hän on Modulight Oy:n toimitusjohtaja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut