Yli 300 pirkanmaalaista nuorta työllistyy ensi kesänä paikallisiin yhdistyksiin

Kahden viikon pituiselta kesätyöltä tilitetään 400 euron palkka.

Alaikäisillekin on ensi kesänä tarjolla töitä.

1.2. 8:21

Aamulehti

Pirkanmaalaiset osuuspankit tukevat ensi kesänä 15-17-vuotiaiden nuorten työllistämistä paikallisiin yhdistyksiin. Yhdistys tarjoaa kesätyöpaikan, ja osuuspankit lahjoittavat yhdistykselle nuoren palkan.

Pirkanmaan alueella kampanja työllistää osuuspankin tiedotteen mukaan yhteensä 310 alaikäistä. Näistä sata on OP Tampereen lahjoittamia paikkoja. Yhdistys palkkaa nuoren kahdeksi viikoksi kesätöihin ja maksaa ajalta 400 euron palkan. Alueen osuuspankit lahjoittavat yhteensä yli 100 000 euroa nuorten palkanmaksuun.

Kesätyöpaikkoja on mahdollista hakea 13. maaliskuuta alkaen, ja haku jatkuu huhtikuun 14. päivään saakka. Aikaisempina vuosina kampanjan kautta työllistyneet nuoret ovat toimineet esimerkiksi kunnossapitotehtävissä, somereporttereina tai urheiluseuran ja kyläyhdistyksen kesätapahtumissa.

Paikallisilla yhdistyksillä on mahdollisuus hakea palkkalahjoitusta helmikuun ajan. Yhdistykset valitaan maaliskuun alkupuolella ja tarjolla oleva kesätyöpaikat julkaistaan paikallisesti osuuspankin omilla sivuilla.

Lue lisää: Tällaisella työhakemuksella saat töitä Tampereen suosituimmista kesätyöpaikoista – Vältä nämä tyypilliset virheet

Lue lisää: Miten saada unelmien kesätyö? Näin pärjäät työhaastattelussa ja kilpailet niiden kanssa, joilla on suhteita

Lue lisää: Alaikäisille kevennettyä kesätyötä viikoiksi – Pirkanmaan osuuskauppa ideoi uuden tavan työllistää väliin­putoajat

Täsmennys 4.2.2023: Jutun on täsmennetty, että nuorten työllistymistä tukevat Pirkanmaan osuuspankit. Aiemmin jutussa kirjoitettiin virheellisesti Pirkanmaan osuuspankista. Sen nimistä pankkia ei ole olemassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut