Rippikoululainen kävi toisen päälle Lempäälässä – poliisi hälytettiin paikalle

Rippikoulutyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja Tiina Koskinen sanoo, että tilanne saatiin nopeasti ratkaistua.

26.1. 22:46

Aamulehti

Lempäälän kirkkotorilla tapahtui keskiviikkoiltana kahden nuoren välillä välikohtaus rippikoulutapahtuman päättymisen jälkeen. Poliisi hälytettiin paikalle.

Rippikoululaisilla oli keskiviikkoa seurakuntajaksoon kuuluva ennakkotapaaminen.

”Eilen oli musapaja, jossa kanttorit esittelevät seurakunnan musiikkia. Yhden tällaisen tilaisuuden päätyttyä, kun nuoret ovat poistuneet paikalta, on sattunut välikohtaus, jossa toinen nuori kohteli toista väkivaltaisesti”, kertoo rippikoulutyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja Tiina Koskinen Lempäälän seurakunnasta.

Myös seurakuntatalolla työskennelleet seurakunnan työntekijät pyydettiin apuun. ”Yksi nuorista kävi hakemassa sisältä apua. Paikalla olleet aikuiset lähtivät sinne, ja uhri saatiin pois tilanteesta, minkä jälkeen soitettiin poliisille.”

Koskinen sanoo, että poliisi selvittää, mikä tilanteeseen johti ja mitä tapahtui. Uhrilla ei ole vakavia vammoja.

”Tilanne saatiin ratkaistua tosi nopeasti, mutta tietysti on järkytystä ja hätäännystä asian suhteen”, Koskinen sanoo. ”Seurakunnassa panostetaan paljon siihen, että rippikoulu on kaikille turvallinen ja antoisa kokemus. Tästä syystä riparitapaamisen päättymisen jälkeinen välikohtaus tuntuu erityisen kurjalta.”

Lempäälän seurakunta tiedotti välikohtauksesta välittömästi vanhemmille, ja seurakunta kertoi tapahtuneesta myös nettisivuillaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut